View Single Post
Old 18-05-2005, 03:54 PM   #67
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

A sta da radimo mi, koji nismo administratori, kad postavimo temu koja nas interesuje (mene konkretno iz poslovnih razloga = finansija) i onda pocnu da upadaju likovi i citavi klanovi sa podrugljivim komentarima? Kako se u takvoj situaciji odbraniti? Gde je tu administrator? Ili administrator deluje samo u okviru teme koju je on postavio? Anita je cak diksretno stavljala do znanja da Shady napusti temu o vegeterijanstvu jer ju je iritiralo njegovo gledanje da i biljke trpe bol, a ne samo zivotinje...pa i ribe ne vriste od boli, a sigurno ih mnogo boli...(moj komentar)... Zato bih se slozio sa Sumanutim da administrator ne sme da izgubi zivce i mora da bude pravedan prema svima i to je bar jasno kao dan! Dolazim u situaciju da gledam kako se ljudi poltronisu administratorima...uzas! Pa administrator je samo obican saobracajac na ovom autoputu!! Tonalino je pravi - nikad se nisam sa njim cuo telefonom, nikad se nismo razmenili ni za slicice zivotinjskog carstva, ni razmenili gomilu postova. Svakako nije provocirao Anitu i nije zasluzio takvu hajku sa njene strane! Po definiciji!
Mogli is offline