View Single Post
Old 18-05-2005, 12:54 PM   #65
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Ja nemam sta da potiskujem Tonalino, ja sam to napisao u svom prvom postu na ovu temu, pa ako si to prevideo, naci ces to negde tamo na pocetku. Ja sam jesam pristrasan i ako nisi primetio, bas iz tog razloga, nisam tebe direktno kao "Tonalina" nijednom osudio, cak sam rekao da se uzdrzavam od svog privatnog misljenja jer ono verovatno ne bi bilo objektivno.
Ti dobro znas da ti i ja nismo imali nikakvih konflikata i da bih ja gresio dusu kada bih tako nesto izjavio, niti ja mogu da imam nesto protiv tebe iz licnih razloga, ali Anita je osoba sa kojom imam nesto vise od pukog prepucavanja oko strucnih stvari, osoba koju puno postujem i uvazavam i onog momenta kada je neko na bilo koji nacin ugrozava, ja ne mogu da budem ravnodusan.
Opet, ono sto sam rekao tebi je da ti nisi imao tamo na vegetarijanskom delu foruma sta da se prepucavas sa bilo kime od njih oko njihove zivotne filozofije i nacina ishrane. Ako nisi mogao reci nesto afirmativno ili saljivo, nisi trebao da ih uznemiravas.
Drugo, nemas prava da vodis hajku na admina (ovo je sad nepristrasno) jer to je sluzbeno lice foruma, pa ako i imas nesto sa njim, zalis se nekom drugom adminu, a ne pretvaras to u spansku sapunicu i radost mediokriteta.
Dakle, nemam nista protiv tebe licno, jer i nemam razloga za to, ali ako biram stranu gde si na jednoj ti, a na drugoj Anita, utopisticki je ocekivati da cu se naci i na sredini, a kamoli negde drugo.
Pozdrav
Oggy is offline