Mislim da to nije nacin na koji bilo ko treba da prica, ali sam se ujedno trudio da to kazem sto uljudnije, veruj mi. Kako tebe vredja kad ti neko kaze da pricas gluposti, mene vredja ljudska nepravda i momenat kada ljudi zaborave sve dobre stvari sto je neko ucinio za njih, a sete se samo onoga sto su im nekad zamerili. Da li ti ili bilo ko odavde (ili uopste) smes da kazes da si ti 24 sata dnevno, 356 dana u godini (pa puta godina koliko imas) potpuno ispravan, da ne pravis greske, da nisi uradio stvari za koje si danas siguran da nisu bile OK. Jako ste svi ostri kada treba suditi drugom, ali ste hiper- senzitivni kada se vama uputi neka "teska" rec.
Da ne pominjem, da niko nije osudio gest druge strane, osobe koja je napisala uvredljivu poruku i koja se svadjala sa adminom ovog foruma... Ljudi, to se ne sme. Admin je izabran na to mesto zbog onoga sto zna i onoga koliko vredi i ne moze svako kome se resi da to ospori, pljuje po njemu i omalovazava ga pred svima nama. Naravno, uvek postoje zavidni ljudi, ali ja na to ne mogu gledati ravnodusno. Treba samo da se zapitate sta moze biti sutra sa vama, ako to bilo ko moze da uradi adminu.
I da, zaista nisam imao nameru da te uvredim, niti imam nameru da se sa bilo kim svadjam oko njegovog misljenja, ali sam uzasnut odsustvom ikakvog kriterijuma rasudjivanja koje sad postaje evidentno.
|