Ti prijatelju mislish da sam ja ovo prichao zato shto nisam imao shta drugo da radim ili zato shto nisam mogao da precutim?
Poshto i sam kazesh da se osecash razocharano, zashto je teshko poverovati da se i ja osecam tako pa sam ovo napisao?
Nadji mene da se svajdam sa nekim na forumu (sem sa divinerom jedan put) i ja se vishe od sramote necu pojavljivati.
To za pedofiliju je bila shala, ponekad shala sa sobom vuche dozu gluposti, bitno je da u shali nema zle namere, bar je meni to jedino bitno .... a u toj shali je nije bilo ... to shto je neko okarakterisao kao glupu mene zaista ne pogadja ... cak shala nije ni moja vec ustaljena izreka/poshalica ...
Ako cemo ko je shta uchinio za forum i po pitanju mira i po pitanju svega ostaloga ja nisam nishta uchinio. Uchinio sam za pojedine ljude kojima sam poslao cd ili nestho skinuo ili uploadovao na net. To je sve shto ja mogu da uraidm na ovom forumu i uvek mi je bilo zadovoljstvo uraditi makar toliko. Za mir na forumu se zalazhem svakim svojim postom jer se nisakim ne svadjam niti uopshte samonm covek mozhe doci u svadju sem u pojedinim sluchajevima kad mi ljudi diraju moje chedo (pc)
Eto tako ... samo pozitivno razmishljajte i bice sve u redu ... ti si okarakterisao moj post kao da ja zhelim da ispadnem pametan ovde ... ja imam stvarni zhivot i tu sam glup ili pametan ... ovde dodjem da nauchim neshto i da pomognem drugima kao i da trazim pomoc ... zaista me ne interesuje shta ljudi misle o meni ovde (u toj meri kao ostatak foruma) ... kad bi svi svoje ja malo sklonili u stranu bio bi ovo divan foruma kao shto je bio i pre ...