View Single Post
Old 17-05-2005, 06:20 PM   #54
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Quote:
banovala samu sebe
ovo pokazuje da ona nikada nije trebala biti moderator, njeno znanje je veliko nemojte da me shvatite pogresno ali ovo je chin deteta od 7 godina ...

Quote:
Zamolila me je da kazem onima koji su joj poslali pm da joj se jave na mail (ali samo ako su dobronamerni, jer nema zelju da se prepire sa bilo kim) posto ona vise ne moze da se uloguje jer je banovala samu sebe.
zar nije razumela posledice bana, tj nije shvatila da se vishe nece moci ulogovati na forum? poshto svi znamo da jeste kakva je sad to pricha da ipak zheli da kontaktira sa ljudima sa foruma? pa neka ostane iza svoje odluke ako je tako htela.

odlazak sa foruma nije odlazak sa stranice www.rusmki.com ... odlazak sa foruma je prekid odnosa sa svim chlanovima ovoga foruma ... zato mi nije jasno kako neko ko je nashao mnogo dragih ljudi ovde moze tek tako da ode ... sem ako ne misli da ce ovi da trche za njim kao shto smo znali da ce roditelji da jure za nama ako necemo da ruchamo zato shto nam neshto nije po volji ...

mislio sam da ovom forumu treba jedan psihijatar ... ali pogreshio sam ... nekolicini ovde treba pedagog ...
SumAnuT is offline