View Single Post
Old 17-05-2005, 04:01 AM   #18
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Ucinjena je nepravda, ali clanu foruma koji je imao zivaca i zelju da pomogne svima, pa i tebi (kada su svi digli galamu oko tvojih pitanja, toga se valjda secas?). Mislim da ne bi trebalo nista vise da se objasnjava jer svi dobro znate koliko je Anita pomogla svakom gde je mogla. Moram jos jednu stvar da kazem, a to je da iako sam svastojed (znaci, mesojed izmedju ostalog), mogu da razumem svaciju potrebu za odredjenom vrstom ishrane. Post o kome se prica je bio (cini mi se cak i u naslovu) deklarisan kao "vegetarijanski" i uopste ne vidim sta je bilo ko ko to nije trazio tamo. Ja sam imao par opaski, izrecenih u najboljoj nameri i za to sam se unapred izvinuo na uznemiravanju iako su to bile osobe koje mi nikako ne bi ni pomislile uzeti za zlo to sto sam napisao. Dakle, stvar opste kulture. Da neko otvori topic "ZA SAMOUBICE" ja sigurno tamo ne bih zalazio, a kamoli pokusao da se ukljucim u raspravu (osim ako ne znam da je tamo meni neko drag pa cisto pokusam da ga odgovorim od lude zamisli). Znaci u topicu za vegetarijance, nema sta da traze "mesojedi" koji se u startu vec ne slazu sa time i ne mogu konstruktivno ucestvovati u raspravi.
Oggy is offline