View Single Post
Old 17-05-2005, 03:48 AM   #50
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Ko nije spreman da zrhtvuje sebe radi foruma ne treba da bude admin. Ovde cu navesti Divinerov primer koji se zarad mira na forumu hteo razreshiti funkcije.

Ko ne mozhe obuzdati sebe ne treba biti admin. Kada ste videli da se drRu iznervirao? To je za mene prva odlika gospodina. Pokazati da si iznerviran je za mene odlika crva ne choveka.

Ja kao covek osecam duzhnost da kazhem shta mislim da je pravedno iako nisam nikakav uvazheni chlan ovoga foruma. Ne nalazim nishta uvredljivo u tonalinovom postu. U toj istoj temi je nama mesozhderima recheno nekoliko puta da jedemo pechene lesheve i niko se nije naljutio. Prichamo, shalimo se ... ako neko hoce u svakom momentu moze shvatiti shalu ozbiljno i napraviti od toga skandal. Mislim da je lakshe shvatiti shalu kao shalu ... stvarno ne shvatam koja je poenta shvatati sve postove kao uvredljive.

A znate i sami kako boli kada vam uchine nepravdu ... zapitajte se da li bi se vi mozhda svadjali 20 dana umesto 2 ... da vam je uchinjena nepravda ...

eto ... ovo mi je ljudskost nalagala da kazhem ... ako neko nalazi da sam neobjektivan nek zasuche rukave i objasni mi zashto to misli ...
SumAnuT is offline