View Single Post
Old 16-05-2005, 12:26 AM   #36
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
I ja sam nedavno dobio upozorenje od puReta zbog onog mog tutoriala o rok komponovanju, upucenog Dushanu, ali zato niko nije pre toga uputio upozorenje njemu kad je napisao podrugljivi tutorial o folk komponovanju, upucen meni! Gde je tu bio administrator da ga javno upozori ili da mu izbrise onaj sramni post koji mene vredja? Nije, zato jer je taj post ocigledno odgovarao klanu u kome se nasao i doticni admin.
Pobogu Mogli!!!
Nije valjda da ti i dalje ne ?eli? da prihvati? da je taj moj post iako sprdnja zaista bio funkcionalno ta?an i nije napisan da bih se tebi li?no podsmevao??? Pa nisi ti Kemi? pa da se ljuti? zbog tog posta, kako je on uop?te od po?etka mogao da bude li?no usmeren protiv tebe?
A niko te nije opomenuo za taj "rock tutorial" nego za jedan uvredljiv post pre toga, seti se sam.
I kakav crni klan, pa ja najmanje znam ljude na ovom forumu od svih vas. Jbt, ne mogu da verujem da si takvo ni?im izazvano zlopamtilo, pa kad ve? pominje? tog istog Divinera, ja i on smo se isto poka?ili pa smo posle toga normalno komunicirali, ajde pre?i vi?e preko te pri?e na onoj temi!
Mislim, stvarno ne mogu da verujem da neko mo?e da mene istripuje kao nekog ko je zlurad i zlonameran Po?e?u da linkujem neki ogroman smajli sa drugog sajta, ono u rezoluciji 400x400 ta?aka, i da ga ?aljem uz svaki post, ne znam stvarno ?ta drugo.
Dushan_S is offline