View Single Post
Old 15-05-2005, 11:35 PM   #8
milosjeftic
Banned

Ako nisi/ste dobro procitao/li , napisao sam da OPREMA NIJE MOJA . Bar DVA PUTA do sada . Nemam poterebe je velicati , dobro radi i bez velicanja , posto nije moja - NISAM PRISTRASTAN . Ne uzdizem sebe , nemam potrebe za tim : dobro se osecam u bilo kojoj prilici .

U vezi Voxenda ... To je bilo vise pitanje ( Novi Voxendo efekti ? ) nego preporuka . Postavio sam dva pitanja na pocetku posta ( Da li je neko radio sa njima ? Kakva su vasa iskustva ? ) , preporuku sam napisao uzgred . Izgleda da je najbitnije od svega mene dobro izvredjati { mada , moram primetiti , da niste talentovani za to ( da vredjate drugog ) , nemate stila i ponavljate se - narocito lesha } , nego procitati sta sam pitao/pisao . Ako nekom dobro dodje to sto uzgred spomenuo - dobro , ako ne - opet dobro . Ko hoce neka proba , ko nece neka ne proba . Nema potrebe pisati nasiroko . Jer sam pitao . Koga nesto zanima u vezi pitanja ili " preporuke " moze kulturno da pita , odgovoricu .

Dakle , nemate mi na cemu zavideti , ako ste iole racionalni . Imam samo Atlona 1700 ( sa kojim sam doduse , vrlo zadovoljan ) .

@lesha , moji postovi su najgori moguci , a ni jedan ne propustas ?
milosjeftic is offline   Reply With Quote