Pa, evo Ravene, da ja tebi nesto kazem...
Ja kao clan ovog foruma i moderator ove rubrike ti na lep nacin skrecem paznju da je tvoje ponasanje potpuno neprimereno i neprikladno. Koliko vidim, ovo je tvoja prva poruka, a ponasas se kao da si Satriani (ko zna, mozda i jesi, ali nema ni veze...) i samaras ove momke koji su vodili debatu oko izbora setup-a za gitaru. Ne zelim da u pitanje dovodim tvoju kompetentnost, posto ne znam ko si, ali definitivno dovodim u pitanje tvoju retoriku.
Dajem ti fore da sam editujes svoju uvredljivu poruku, upucenu ljudima, koji nisu nista slicno izrekli ni tebi, a ni medjusobno. Takodje bih te zamolio da se ubuduce uzdrzis od slicnih komentara, vec da pises samo onda kada imas sta pametno i da kazes osim pukog hvalisanja.
Smatraj ovo korektnim upozorenjem (cini mi se da jeste) koje je izreceno zaista sa najvecom mogucom dozom ozbiljnosti. Ukoliko sve ovo budes doslovce prihvatio, zelim ti dobrodoslicu na forum, ali ukoliko mislis da "isterujes pravdu" na ovaj nacin i ovom retorikom, molim te da odmah odustanes.
|