View Single Post
Old 15-05-2005, 10:29 PM   #34
puRe
Administrator

puRe's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mogli
btw Administratori - svi na kurs kod Divinera!

Quote:
Originally Posted by Anita
Nitko nije izbacen zato sto je napisao blesavu poruku! To ne! Vec zato sto se puna dva dana raspravljao sa mnom oko toga sto sam je obrisala
Da si ti odustala od rasprave, nista od ovoga se ne bi desilo...da li ja treba da se nerviram kada neki vegetarijanac na radiju krene da isto tako pljuje po hrani koju jedem....ne, uradim upravo ono sto si ti odbijala ("Da, da... stvarno imas pravo. Bas __________ hrana koju jedem. Ha ha ha...")...

Quote:
ZASTO DA JA BUDEM ADMINISTRATOR KAD NEMAM PRAVO OBRISATI JEDNU JEBENU PORUKU, A DA ME CIJELI FORUM (sa iznimkama) NE NAPADA RADI TOGA?
zato sto je u pitanju bilo samo drugacije misljenje...a ne vredjanje clana foruma/psovanje/ostalo sto je zabranjeno...

Quote:
Originally Posted by Anita
Pure? Sa kojim djelom bumbarovog texta si se ti slozio? U njemu nisi "procitao" izmedu redaka da je upuceno meni? Ili si se sakrio iza njega kako ti ne bi morao meni nesto direktno reci? Grijesim? Zato pitam. Da ne stvorim pogresno misljenje.
evo sa cime se slazem...

Quote:
Ja bih licno samo volio kada bi se to "procjenjivanje" ko je zasluzio BAN a ko NE, sprovodilo na PRAVEDNOJ i REALNOJ OSNOVI a ne KO je KOME simpatican a ko NIJE jer ce se,u protivnom, ljudi ustrucavati konstruktivnog komentara i postati pasivni posjetioci ovog foruma!(kao ja u zadnje vrijeme).
*ebi ga, mislim da bi trebalo stvoriti SIROKU prijateljsku atmosferu a ne da se vrti stalno 20-tak ljudi.

Sto se mene tice ja sam za opravdanu toleranciju vise nego za
PENDREK ZAKON; odmah CRVENI KARTON itd,itd.

Malo opustenosti nije na odmet, Nervoze imamo svi u realnom zivotu i previse,zato bjezimo OVDE kao neko nastavno utociste!