Quote:
Originally Posted by milosjeftic
Znam da se o Voxendo impulsnom revrbu pricalo pre par dana . Obzirom da tih efekata ima mnogo otvorio sam posebnu temu o njima : bez ambicije da dajem " strucnu studiju " o njima - dao sam ( samo ) svoju subjektivnu preporuku za Eq . Ostalo sam spomenuo uzgredno * .
|
Kada preporucujes nesto (subjektivno ili objektivno), barem napisi sta ti se svidja i kakav je zvuk....
Quote:
To je bilo , da citiram Dusana S. ( Voxendo impulse sam isprobao po njegovoj preporuci i zaista su dobri ) mojih 50 centi . Inace verzija Voxenda je 2.2 . Kada sam ranije probao neku od verzija nisam bio zadovoljan ( u pitanju je opet subjektivni utisak ) . Ako je neko isprobao nesto od ostatka paketa neka napise svoj subjektivni utisak o njima . Mislim da ce to svima koristiti .
Hvala .
|
Ne postoji Voxengo (ili "Voxendo") "paket"...Voxengo pravi odvojene pluginove tako da se trudi da naznacis o cemu govoris...
Quote:
* Skoro sve od toga sto preporucim je isprobano i slusano na sistemu koji retko ko od nas moze sebi priustiti ( ja prvi ) , tako da preporuka nije bez osnova . Mozda nekom dobro dodje da se snadje medju milionima softverskoih efekata . Ako nekoga iritira ( u ovom slucaju leshu - neka je slobodno preskoci ) .
|
Preporucujem ti da smanjis sa [bezrazloznim] uzdizanjem sebe/svoje opreme, vec tu energiju potrosi na normalnije/realnije opisivanje (kada vec hoces da otvaras topic sa svojim "preporukama")...