Neminovno je ono sto sam rekao i u telefonskom razgovoru Branislavu (dRu). Morace se ili promeniti pravila ili ljudi. Trece nema. Ja ne mogu da ucestvujem u osudi nekog ko je samo radio svoj posao (koji bih, ruku na srce, licno radio mnooogo drasticnije). Kad bi se par ljudi opeklo kako treba, vise nikom ne bi padalo na pamet da bude agresivan prema bilo kome (bilo musko ili zensko), vec bi se pricalo sa puno medjusobnog uvazavanja (ili se ne bi pricalo uopste, a i cemu prica sa nekim koga ne uvazavas).
Zelim javno da kazem da apsolutno podrzavam ono sto je Anita ucinila jer to nije bila njena samovolja i ona nije jedina koju je doticni svojom arogancijom uvredio i ponizio. Ukoliko se nekome ne svidja ovo sto ja pisem, ne mora niti dalje da cita niti da prati bilo sta od postova sto napisem. Ipak ljudi imaju prava na izbor, a ja svesno biram da cu stati iza onog za koga verujem da je ispravan i maximalno ga podrzati, pa makar znacilo to i moj odlazak. Kao i uvek, vecina je uvek u pravu... (?)
|