@ANITA
Hmm.....
prije nego objasnim cijelu situaciju s tonalinom, moram iskomentirati bumbara koji niti zna sto se dogodilo, niti ga zanima, vec prosuduje (a to je radio i prosli put) na osnovu predrasuda. Sto reci o tome?
Ako ste svi dobili dojam da ja ljude izbacujem sa foruma po vlastitom nahodenju i svidanju, onda imate nisko misljenje o meni. Dobro da znam.@
Eto ga opet..........! Bolje da sam OPET bio pasivni posmatrac!
Pratim ja sta se desava samo ne ucestvujem u tome, i nemoj da se kunem da NISAM NA TEBE MISLIO kad sam rekao da se treba voditi racuna o toleranciji i o CRVENOM KARTONU I PENDREK ZAKONU.
Ahh da i JAKO ME ZANIMA STA SE DESAVA NA FORUMU.
Ustvari zao mi je (ako bas hoces) da se postavlja pitanje banovanja jednog clana foruma kao sto je tonalino jer je konkretno meni a i mnogim drugim izasao u susret svojom pomoci. To je nepotrebno!
Mislim da je MOJE PRAVO DA KAZEM SVOJE MISLJENJE KOJE NEMA AMA BAS NIKAKVOG UVRIJEDLJIVOG SADRZAJA jer se radi o tako ozbiljnoj stvari kao BANOVANJU.
Za mene ti u ovom slucaju nisi "zensko" nego ADMINISTRATORICA koja mora donjeti prvenstveno PRAVEDNU odluku i emocije ostaviti po strani,
kao sto i administratorski kodex i mjesto nalaze.
Licno mislim kada bih ja kojim slucajem bio OPRAVDANO banovan da se ne bih vise nikad ulogovao pod nekim,sta ja znam, drugim imenom itd.
Uostalom treba samo pogledati kako se u napetim situacijama ponasa VELIKI drRu,kako komentarise i kako smirujuce reaguje i TO ,po mome misljenju ,treba da bude i neki pravac za sve rukovodioce foruma!
Lako je covjeka udaljiti,treba ga priblizit eeeeeee to je za mene vrlina!
I daaa, varas se, licno imam VRLO VISOKO MISLJENJE o tebi kao uostalom i vecina forumasa.
Eto........morao sam samo da pojasnim sta sam htio reci gore!
Pozdrav!
|