View Single Post
Old 15-05-2005, 09:25 PM   #10
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Starter@ Hvala.

Quote:
Originally Posted by bumbar
Ja bih licno samo volio kada bi se to "procjenjivanje" ko je zasluzio BAN a ko NE, sprovodilo na PRAVEDNOJ i REALNOJ OSNOVI a ne KO je KOME simpatican a ko NIJE jer ce se,u protivnom, ljudi ustrucavati konstruktivnog komentara i postati pasivni posjetioci ovog foruma!(kao ja u zadnje vrijeme).
*ebi ga, mislim da bi trebalo stvoriti SIROKU prijateljsku atmosferu a ne da se vrti stalno 20-tak ljudi.
Ja sam milion puta htio da se ukljucim u neku konstruktivnu raspravu a onda kontam neko "vazan" ce se naci pogodjenim mozda drugacijim misljenjem pa bolje da sutim inace PENDREK!

Vjerujem da nisam jedini i da ima jos ljudi koji djele moje misljenje!

Sto se mene tice ja sam za opravdanu toleranciju vise nego za
PENDREK ZAKON; odmah CRVENI KARTON itd,itd.

Izvinjavam se ako sam ne namjerno nekog iritiro! Valjda nece biti odmah CRVENI KARTON,nadam se!

Malo opustenosti nije na odmet, Nervoze imamo svi u realnom zivotu i previse,zato bjezimo OVDE kao neko nastavno utociste!

Pozdrav!
Ako sam ja ta koja ti uskracuje konstruktivnu i otvorenu raspravu, voljela bi da mi to direktno kazes! (iako uostalom, upravo jesi). Nadam se da si svjestan da u tvom postu doista postoji provokativan ton prema meni?

Vidim da se mnogi osjecate ugrozeni od mene.

Ja sam takoder ovo mjesto smatrala mjestom opustanja i mira. Ali evo, vec punih tjedan dana to nije.

Zar vi stvarno mislite da je u redu da netko napise nekulturnu uvredljivu poruku i da se ona ne bi trebala izbrisati?
Mislite li da je u redu da se netko toj obrisanoj poruci opire dva dana i nakon ?etiri upozorenja?
Jos uvijek na kraju ostaje problem U MENI?

Kao sto je ljepota u oku promatraca, tako je mozda i pamet u glavi citatelja, pa evo... malo tko razumije sto pisem.

Jednostavno ne mogu trpiti ovu dozu negativnosti koju osjecam od vas ovdje. Potpuno nezasluzeno. Svi zajedno mi dugujete ispriku u vlastitim srcima. Napadate me neopravdano i iz vlastitih nerealnih strahova odbijajuci promatrati upravo ovu situaciju i donijeti vlastiti objektivan sud.

Osim toga, tonalino vam je jos ovdje. I cipelu sam vratila.

Pure? Sa kojim djelom bumbarovog texta si se ti slozio? U njemu nisi "procitao" izmedu redaka da je upuceno meni? Ili si se sakrio iza njega kako ti ne bi morao meni nesto direktno reci? Grijesim? Zato pitam. Da ne stvorim pogresno misljenje.

Koliko uzalud potrosenog vremena.... strasno..
ANITA is offline