View Single Post
Old 15-05-2005, 08:57 PM   #8
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mogli
Vidim samo da si svesna da nam svima znacis puno i da nas s vremena na vreme stavljas u takvu situaciju da biramo izmedju tebe ili..... Sledeci cu izgleda biti ja.... Ako nista drugo, onda je bar ovo tipicno - zenski.
Tipicno zenski? Obrisati nekulturnu poruku? Ili raspravu koju je potaknuo tonalino, a ne ja? Ili to sto sam se toliko lose osjecala radi toga sto me tu netko provocira i to izrazim?
Dragi Mogli, zar sam ja uzaludno napisala cijeli ovaj gore tekst i opisala sto se dogodilo? To ti nimalo nije uspjelo pribliziti situaciju?

Ti slijedeci? Zasto? Ja ne zamjeram tome sto ti ne vidis argumentiranost mojih djela. Ne zamjeram ni sto me karakteriziras kao plitku osobu time sto uopce i pricas u kontekstu "ja, slijedeci".

Ja sam kao administrator imala pravo obrisati poruku koju ne smatram prikladnom!

Tonalino je to trebao prihvatiti, a ne nastavljati raspravu puna dva dana radi toga i time iskazati nepostovanje kojemu bi sada trebalo biti dopusteno da pozivi na ovom forumu? Da nekoga upozorite 4 puta, ali da ne pomaze?

Zasto radite toliku strku oko svega?

Bojite se da biste mogli biti u kozi nekoga koga bi ja mogla izbaciti? Ako imate takav strah, onda vam manjka mudrosti kad ne mozete shvatiti da ja takve stvari bez razloga ne radim.

Nego, vidim da ja da nema smisla vama ista govoriti.

Mogli. A koji su to onda drugi admini koje prozivas? Da od divinera imamo sto nauciti svi, naravno. Ali u ovom kontekstu to je znacilo nesto drugo. Nemojmo se i ovdje praviti ludi.

__________________________________________________ _____

ZASTO DA JA BUDEM ADMINISTRATOR KAD NEMAM PRAVO OBRISATI JEDNU JEBENU PORUKU, A DA ME CIJELI FORUM (sa iznimkama) NE NAPADA RADI TOGA?

ZASTO DA BUDEM CLAN FORUMA NA KOJEM BI TREBALA RADITI ONO STO NE RADIM NI U STVARNOM ZIVOTU - TRPIT I GUTATI SERVIRANA SRANJA?
__________________________________________________ ____
ANITA is offline