View Single Post
Old 15-05-2005, 07:54 PM   #7
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Quote:
Originally Posted by ANITA
Mogli.Ovo za zene necu komentirati. Zasto onda nisu bitne druge zene clanice ovog foruma?! Ako ja ovdje predstavljam samo suprotan spol evo mi i drugog razloga da se manim ovog mjesta.
Sto se Jadrana tice.... zasto ne otvoris peticiju za njega? Zasto se zalis i nista ne radis po tom pitanju?
Draga Anita, ne mogu da verujem da nisi razumela da sam ja pojam tvog pola stavio u prioritet, a ne kao jedinu stvar na osnovu koje bi ravanali svoje ponasanje prema tebi?? To je stvar porodicnog vaspitanja, ali ako tebe to vredja, svakako ne bih vise to forsirao. Druge clanice foruma ovde su toliko retko da je to skoro zanemarljivo, dok si ti Administrator! Jadranu sam licno poslao pismo da se vrati na forum istovremeno kad i Dekiju!! To se moze proveriti! Meni su svi stariji clanovi ovog foruma toliko pomogli da sam im toliko zahvalan da to ne mogu opisati. A sto se tice toga da si onaj moj poziv administratorima shvatila kao licnu poruku tebi.....tu gresis i ne znam odakle ti to? Ja moje izjave ne zavijam u celofane, nego kazem kako i mislim i ni u jednom momentu nisam mislio da se tebi obracam jer ti sasvim solidno vrsis svoj posao, ali isto tako i ti mozes mnogo da naucis od Divinera, kao i svi ostali! Ne vidim nista u tome ruzno. Vidim samo da si svesna da nam svima znacis puno i da nas s vremena na vreme stavljas u takvu situaciju da biramo izmedju tebe ili..... Sledeci cu izgleda biti ja....Ako nista drugo, onda je bar ovo tipicno - zenski.
Mogli is offline