Hmm.....
prije nego objasnim cijelu situaciju s tonalinom, moram iskomentirati
bumbara koji niti zna sto se dogodilo, niti ga zanima, vec prosuduje (a to je radio i prosli put) na osnovu predrasuda. Sto reci o tome?
Ako ste svi dobili dojam da ja ljude izbacujem sa foruma po vlastitom nahodenju i svidanju, onda imate nisko misljenje o meni. Dobro da znam.
Mogli.Ovo za zene necu komentirati. Zasto onda nisu bitne druge zene clanice ovog foruma?! Ako ja ovdje predstavljam samo suprotan spol evo mi i drugog razloga da se manim ovog mjesta.
Sto se Jadrana tice.... zasto ne otvoris peticiju za njega? Zasto se zalis i nista ne radis po tom pitanju?
I prosudivanje kvalitete administratora? Smijesno. To si ionako mislio samo na mene, ali valjda zato sto sam zena ne mozes reci. Ima rjesenje i za to.
__________________________________________________ ___
Sad se vratimo na uzrok cijele ove price! Ako je nekome vazan

?
Biti cu objektivna i opisati situaciju koja se zbila i koja zaista nije morala zavrsiti ovako uopce!
Pocelo je sa time da je tonalino napisao nekulturnu izjavu o tome kako na slicici vegetarijanski proizvodi izgledaju poput.. (nije napisao cega, nego je stavio smilic face kojoj nesto smrdi). Mozemo se praviti ludi i reci da nije mislio to, nego nesto drugo, ali necemo. I nista strasno! Mene poruka nije razljutila niti mi dala povod da se raspravljam, te sam upravo zato da izbjegnem rasprave drugih (i/ili mene) tu poruku izbrisala misleci da ce tonalino jednostavno skuziti da nije napisao nesto sto je u redu i to je to. Tonalino me vec ranije provocirao i upravo zato nisam ni htjela uputiti mu niti rijec. Neka bude tu, pise... dok je to kulturno i ok. To je bio moj stav. Ali on je krenuo na mene stavljajuci pod upitnik utemeljenost moje odluke da izbrisem tako nebitnu poruku. Napadajuci me kako ne prihvacam razlicita misljenja, da sam preozbiljno shvatila ulogu admina itd. Nastavljao je sa istom pricom zapocetom prije dva mjeseca kad me na isti nacin stavljao pod upitnik kako sam besmislena i neinteligentna osoba. Cak sam i preko svega toga presla (prosli put). Ali sto je previse, previse je. Odnosno, pitanje je DO KAD? A drugo - ZASTO? U komunikaciji sa drugima sam otkrila da je on i inace problematican clan sto mi je pojednostavilo odluku.
Sto se tice Leshine 3 strane price.... Evo druge moguce strane price. Ja sam se mogla lijepo nasmijati i reci :"Da, da... stvarno imas pravo. Bas ruzno izgleda hrana koju jedem. Ha ha ha..."... i stvar bi bila zavrsena?! Ta strana price za mene ne postoji. On je napisao nekulturan post i ja sam imala svako pravo izbrisati ga! TOCKA. Dva dana se raspravljao sa mnom radi toga (Lesha, ti si uletio tek na drugi dan) sto mu je i donijelo uklon sa foruma. Ne poruka - vec neprihvacanje i nepostovanje prema administratoru foruma! Ako misli da moze tako bez posljedica.... koja bi svrha nasih uloga uopce i bila?
Stvarno sam ga zamolila vise od 3,4 puta da odustane (prosli smo i crveni i zuti karton!). On je na to rekao zasto ja ne odustanem! Tu je vec fitilj bio kraci... Iskoristila sam svoj "visi" polozaj da "impulsivno" reagiram i prekinem raspravu koja se na lijepo nije dala prekinuti.
Znaci. Nitko nije izbacen zato sto je napisao blesavu poruku! To ne! Vec zato sto se puna dva dana raspravljao sa mnom oko toga sto sam je obrisala (ustvari ne oko toga, jer je on krenuo na mene u drugom kontekstu)! Ma cak i da sam pogrijesila nema mjesta tolikoj raspravi. Ne bi nikad izbrisala nesto u sto je netko ulozio trud, vrijeme, pisao nesto u sto snazno vjeruje (slagala se ja time ili ne). Ali ovo je bio jedan glupi, kratak, nimalo duhovit post koji je izbrisan i takav je trebao i ostati bez cijele ove drame! Upravo je zato i bio izbrisan da se drama sprijeci. Ali - ako je clan taj koji dramu i zeli - onda ionako nije bilo moguce sprijeciti je. On je pokazao da je upravo takav, stoga.... evo neka pronade svoje mjesto pod suncem.
Treca strana price je ona koja se trebala dogoditi. Izbrisan besmislen post. Nema svade. Tonalino je i dalje clan. Ne ljutim se na njega, niti on na mene (jer mudro shvaca da je napisao glupost i od toga odustane) i to je to. Zasto je tako tesko tonalinu bilo prihvatiti tu stranu price? Zato sto je osoba koja zeli i trazi konflikt kao sto su i drugi imali prilike zamjetiti. U kombinaciji sa osobom koja ne zna trpit sranja, a niti "pravilno" ignorirati covjeka - evo raspleta.
__________________________________________________ ____
Nisam ja osoba-klaun koja izbjegava da se ikome zamjeri. Zao mi je ako se netko razocarao u mene, ali ja ne zivim od svoje slike vec od istine. Ne glumatam, ne smjeskam se i ne trpim sranja samo kako bi me vise ljudi prihvacalo i nitko me ne bi mrzio. Takve ljude ne mozes uistinu niti voljeti. Osim toga.. kad vidim kojim ljudima sam draga (i inace i ovdje), onda vidim da sam na dobrom putu jer to su svi tako dobri, pametni, talentirani, mudri i duboki ljudi da mora da sam i ja bar ?etvrtinu takva kad vole da sam im blizu.
__________________________________________________ ____
Za ostale me nije briga. Ne vise.