Milose, kao i obicno, opet promasujes temu i navodis pricu na svoju vodenicu. Nisi ti tu da procenjujes ko je kakav i da li je od ugleda ili nije, niti smo mi tu da bi nas ti i slicni tebi procenjivali. Pitam se kako se niko drugi od clanova nije setio da sprovodi istragu o tome "ko je ko", nego su svi pazljivo citali postove odredjenih ljudi, gde sve to vec i pise. Nismo mi "vladari iz senke", pa da nam je identitet tajan. Mi smo ljudi sa obicnim zivotima i neobicnim, lepim poslom, pravim adresama i brojevima telefona.Vecina nas zna ko je ko i cije savete slusa, a cije ne. Max je zeleo da ostane anoniman, ali sam ja ipak, posle par postova znao ko je u pitanju, jer ne mozes da se bavis ovim poslom ozbiljno, a da to ne znas, osim ako nisi pocetnik ili hobista. U oba slucaja bi trebao sa duznim postovanjem da se ophodis prema ljudima koji nesto rade i, 'ajde da kazem, vrede (ne misleci pri tom da drugi ne vrede) jer vec samim tim sto su odvojili vremena za tebe (a vremena nikad dosta), cine ti ogromnu uslugu, koju oni nisu imali ni u najavi kada su pocinjali da se bave ovim poslom.
Da ne duzim... Ne zelim da mi skreces temu sa pravog puta, niti da o ovome sto sam napisao raspravljas dalje, barem ne u ovom topicu. Tvoj prethodni post ostavljam samo zato da bi ovaj imao smisla jer mislim da je veoma svrsishodno da ti neko jedanput vec kaze par stvari o tvom stavu i ponasanju (koje su ovde prezentovane u najkracem mogucem obliku). Svaki dalji pokusaj rasprave sa tvoje strane na ovu temu nije dobrodosao i bice momentalno brisan.
Sportsko upozorenje.
|