View Single Post
Old 13-05-2005, 09:07 PM   #8
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Nisam konkretno mislio na tonalina, posto je on od pocetka bio dovoljno arogantan da zaboravim da uopste postoji, pa bih se mozda i ogresio kada bih o njemu bilo kako sudio (osim subjektivno, vezano za Anitin odlazak). Cak nisam ni upoznat u njihov sukob, a i ne zanima me, jer sam svakako pristrasan, pa sve i da je u pravu, tesko bih to mogao percipirati iz moje vizure. Ima i ovih "vukova u jagnjecoj kozi" koji su mnoogo opasniji po mentalno zdravlje.
Ja sam takodje bio protiv banovanja, sve dok se ljudi ovde nisu poceli osecati ugrozeno. Cak mi je negde bilo zao i nesrecnog cipele sto je "izleteo", ali moraju ljudi da se nauce redu. U situaciji da biram izmedju nekoga meni dragog i principa, izabrao bih ono prvo, bez razmisljanja.
Imam ja tu nekih ideja u vezi svega ovoga, ali cekam da vidim kako ce da se zavrsi Anitin slucaj, te da li uopste ima smisla trositi energiju tamo gde je svako uprilici da te omalovazi ili ce ovo stvarno da bude mesto vredno postovanja, mesto koje ce da bude progresivno i gde ce se svi osecati prijatno i neugrozeno.
Oggy is offline