@ pure:
Uradio sam tako. Rekao sam Aniti, ali smo se onda dogovorili ( tj. ona mi je predlozila, a ja prihvatio) da ne produbljujemo svadje kojih je sve vise i vise.
@ svi:
Da sam se ja pitao, ne bi bilo dobro, posto sam bio zesce besan, ali to opet govori u prilog onome sto sam u prvoj poruci napisao. Ima ljudi koji prave, a ima ljudi koji smiruju konflikte. Anita spada u ovu drugu grupu, ali ne moze se bas vecno trpeti da te bilo ko ko dodje na forum gazi i maltretira. Svi mi imamo stvaran zivot u kome moramo da ispostujemo rokove, da zavrsimo poslove, da peremo sudove... Ovde nismo da bi nas neko vredjao ili podvrgivao ruglu, vec da bismo bili u kontaktu sa ljudima koji se bave slicnim poslom, razmenjivali iskustva, unapredili jedni druge, pa cak i dobro se zezali. Ovde je poceo trend da se pojavi bilo ko i odmah "napuca" nekog i onda onda ostali provedu dobar deo vremena pravdajuci njegove gluposti i neprimerno ponasanje "neprilagodjenoscu".
Kako to da neko posle mesec dana od kada se prvi put pojavio i nije znao nista, odjedanput pocinje sa punim pravom da deli savete i da se konfrontira ljudima koji znaju bar 1000 puta to bolje od njega?! Pa to je sprdanje na racun svih nas! Mora se povesti racuna oko tih stvari jer vremenom to ljudima koji su iole ozbiljni dosadi. Ja, a i vecina vas nismo hobisti-muzicari vec zivimo od toga, SVAKI DAN. Pa nece onda neki nadobudni ili kakav vec vikend- producent da me maltretira svojim, najblaze receno, glupim opaskama. Meni to ne treba, a slozicete se ni vama. Lepo se i vidi po onome ko se do sada javio da su se svi prepoznali u mojim recima, tacno onako kako treba. Ocekujem jos nekoliko vrlo bitnih i meni dragih clanova ovog foruma da se izjasne, a ostatak (koji se, nadam, isto prepoznao, ali sa druge strane) bih molio da se i ne izjasnjava, jer me njihovo misljenje ne zanima ni najmanje.
|