View Single Post
Old 13-05-2005, 06:43 PM   #1
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default OBRATITI PAZNJU !!!

Upravo saznadoh da je Anita otisla sa foruma i to zbog jednog clana koji je ugrozavao njen integritet i dovodio u pitanje njene odluke i izjave. Sve ovo ne bi bilo toliko strasno da se desava prvi put, ali se ne desava. Bilo je takvih situacija, a po svoj prilici, bice i vise, ako se nesto ne uradi po tom pitanju. Pre neki dan je jedan od clanova, u saradnji sa nekim koji je izbrisao moju poruku (iako nije bila niti uvredljiva, niti vulgarna) napravio budalu od mene, objasnjavajuci mi kako je nebo plavo, a trava zelena. Ja sam to precutao zarad dobrih odnosa na forumu, ali posle ovog, necu vise ni ja da cutim.
Nasa, sada vec bivsa, adminstratorica je bila jedna od osoba koje su cinile da ovaj forum bude prijatno mesto, gde se ne razmenjuju samo strucne informacije, vec mozes naici na ljude koji su zaista vredni svakog truda. Takvi ce se odmah prepoznati u ovom mom postu.
Na zalost, pojavljuju se ljudi bez ikakvog kredibiliteta (sto samo po sebi nije strasno) koji daju sebi za pravo da od nas prave majmune i budale, ne bi li dokazali svojim malim iskompleksiranim mozgovima kako su oni u stvari "face" ili kako oni mogu "na ravnu nogu" sa nekima. To je toliko bedno, da ne vredi ni spominjati... Osim...
Ako je osoba, koja je meni draga i sa kojom delim mnogo stavova i slazem se sa 95% procenata (barem) onoga sto misli ovde isprozivana, onda samo mogu da zakljucim da ni ja, a i vecina ljudi odavde koja stvarno nesto vredi i koja je uvek spremna da pomogne, nismo pozeljni.
Tome direktno doprinosi povladjivanje novim nadrkanim clanovima foruma, zarad laznog pacifizma i mira na istom.
Ja volim da se salim i da se glupiram, ali ovo je sve daleko od toga, pa bih voleo da se izjasne ljudi koje sam malopre pomenuo u pozitivnoj konotaciji oko toga sta cemo i da li cemo dalje. Ja se opasno lomim i cini mi se da ako se nesto POD HITNO ne promeni, da nece na dobro da izadje.
Oggy is offline