View Single Post
Old 13-05-2005, 11:53 AM   #44
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by zvincic
Quote:
Originally Posted by idvi
Ispri?avam se na "gramatici" ali ponjelo me po?to smo svi dosta liberalni na ovom izvanredno CIVILIZIRANOM forumu gdje ne gledamo nitko nikome u zube.Jer da se to radi pa ?to bi onda na primjer tvom susjedu po?tovanom
(iskreno)Sandrobu trebalo raditi..!''
Ali to nije tema I JA SEBE u to ubrajam..! :oops: :oops: :oops: :oops:
pozdrav !(mali P)

PS.ispravio sam ono "raditi" usput pogle? kako Sandro pise svoju lokaciju..
kak to nisi primjetil
Ne treba Sandra spominjati posto on nema gramaticki neispravne postove. na stranu to sto koristi tradicionalno narjecje

nije mi namjera vrijedjati (daleko od toga), ali malo bode u oci kad vidim ovako srocen post poput tvog i kad se sjetim koliko nepismenih imamo u drzavi, cak i na visokim pozicijama. to nije za smijati se vec za plakati.

ovim ti samo malo skrecem paznju

poradi malo na koristenju kvacica i je/ije kombinacijama i ne dozvoli da te poNJese ponovo
...dvi pisme za novi album tedija spalata.
...kurciN..korcula...
...misliN da je postupak malo koNplicirani ...(posto on nema gramaticki neispravne..)
Mozda za tebe nije gramatika mala i velika slova ili mesto M=N ali u u skolama
je to bilo daleko veca greska nego ije/je,

Eto vidis govorimo narjecju koje JA postujem jer u mom zavicaju se govori
napr.."bijele lijepe mlijeke" i jos puno i puno "cudnih" rijeci .. makar i ja bih mogao
se praviti pametan pa da recimo pitam sta je to napr "koNpliciran" ilti malo gramatike
sta je to "korcula" koja je to stvar "tedija spalato" .Ako deli? packe mora? malo biti
i ....ma pustimo to.
Znam da sam jako jako slab u gramatici kao i u matematici ali VOLIM ovaj forum
jer stvarno uzivam UCITI i samo uciti iz njega pa ako mogu i nesto dati..!

OPROSTI, OPROSTI SANDRO sto sam tebe upleo u to ali znas moram nekako se obraniti
jer "zvincic" je stvarno neobjektivan a i sam nezna gramatiku pa mu preporucam neka malo pogleda"Word translator" pa ce vidjet interesantne kombinacije sa IJE.Napr imas SVIJETSKI i
SVJETSKI. Sta li bi tek njima uradio Zvincic! A evo i njegov vid demokracije..."poradi malo na koristenju kvacica i je/ije kombinacijama i ne dozvoli da te poNJese ponovo " znaci dok ne naucim "njegovu"gramatiku moram paziti da me ne ponese tako mi on naredjuje. : :