Thread: SUB...
View Single Post
Old 12-05-2005, 07:59 PM   #34
milosjeftic
Banned

Slusali smo cini mi se Kef , referentnu seriju . Kazem ti da imam disk sa kojim tacno mozes odrediti koliko cujes i koliko mogu da sviraju tvoje kutije .
Da li si siguran da tvoje slusalice ili Forge ne lazu ? Ici cu sledece nedelje za Bg . Mogu ti poneti Test master . Pa se uveri/te i sam/i . Dotle najbolje da promenimo temu . Pozdrav svima .

P.S.

Mogu se kladiti da se moze ( lepo ) cuti na marancu i 10 Hz ( isprobaj ) .
Evo ti primera/dokaza : jedan poznanik kupio juga , vracamo se nas 4 - 5 u jugu sa svirke . Ponosni/uzbudjeni vlasnik vice : IDE 140 KM/H I MOZE JOS !!!!!!! Nije postojao nacin da ga ubedim da jugo sa svojih 45 ( ? ) konjskih snaga ( i punim autom - samo vozac ima bar 100 kg ) to ne moze ( - ni priblizno , a kamoli vise od toga ) . Medjutim , kazaljka na satu pokazuje 140 km/h : lepo se vidi - 140 * . Verovatno nismo isli brze od 95 km/h ( ako smo isli i toliko ) . Ali ...

Dakle ( bez uvrede ) , apsolutno sam siguran ( sta vise , ubedjen ) da se cuje na marancu i slicnim njemu sve od 10 Hz - 23000 Hz ( i vise od toga ) . Ali ...