View Single Post
Old 10-05-2005, 05:00 PM   #11
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Otvorite sebi po jos jedan nalog pod nekim imenom (Shaban, Mile-dx11,Kemish....), za takva pitanja, Bre

Ina?e zadnji update je 1.41, i druga stvar koja je bitna postoji i soundfile update koji treba instalirati, nije preterano velik, ima ga u opticaju na filesharing mre?ama.
Kao ?to je i ta?no rekao Oggy, fajlovi se prebace ru?no, onda se plugin instalira, mo?e i odmah update, mada u njemu nema nekih fajlova tipa manual, preseti i sl. Mo?e zna?i prvi, najstariji, pa onda update.

U zadnjoj verziji update-a kada se otvori plugin mo?e se naknadno navesti na folder sa samplovima, zna?i nije frka, mogu?e je ?ak kasnije premestiti samplove (ako je neko toliko lud da mi?e 40 GB sa drajva na drajv.
Ina?e uop?te nije lo?a ideja oti?i sa fioka hard-om kod nekoga ko to ima instalirano. Ru, ako zna? nekoga da ve? ima instalirano, daleko je br?e nego da skida? sa DVD-a, bar kod mene je jaaaaaaako sporo. Svi?a mi se kako zvu?e kompleti, ali toliko je gladan memorije, da moram priznati da ga jo? uvek nisam probao u niti jednom aran?manu, jer se bojim da ?e biti cirkus kada na kraju jo? do?u svi ostali virtualni instrumenti.
Dushan_S is offline   Reply With Quote