Quote:
Originally Posted by milosjeftic
Quote:
Originally Posted by idekius
Kako bojite MIDI? Razmisljam da li ja malo ne preterujem... Slusam ove efekte u Kontakt 2 i zvuce mi sasvim O.K.
Ja ne koristim (do sada nisam koristio) efekte iz samplera. Midi snimim skroz suvo u wav i onda ga farbam impulsima, pulsarovim, waves i sl. efektima. Dakle ne bojim nista pre nego sto stigne u wav.
Takodje pre mixanja bacim sve midi trake u wav, napravim sub grupe i onda krece bojenje i doterivanje. Ne mixam projekt sa midi trakama.
Mislim da je to O.K..., do duse kada cujem efekte Kontakt 2, Motu Mach Five, Giga Studio 3... Neznam ni sam... Ipak, verujem da cu da ostanem pri svom dosadasnjem nacinu rada...
|
Koliko se da pro?itati izmedju redova , od svih impulsnih reverba tebi najbolje zvu?i ovaj iz Kontakta 2 . Verovatno si u pravu . Kontakt 2 jos nisam isprobao , ali sam veliki fan doti?ne firme . Kad oni ne?to urade onda je to uradjeno do ... savr?enstva .
|
Ja kad sam upalio taj reverb, meni je to zazvuchalo namrtvo dobro. Za klasu bolje nego sve shto sam chuo do tad. E sad, upalio sam ga samo jednom, ne sjecam se cak ni koji je impulsa bio.