Ovo je moj poslednji post na ovu temu.
istina je , kao sto sam vec napisao, da umem nekada da preteram sa odbranom nekih stavova ( PT ), ali ono sto je kod mene izazvalo bes jeste tvoje pogresno tumacenje mojih postova i samim tim dovelo do ove gluposti...ulje na vatru si dolio znas vec koji postom a nekom pukom srecom sam tek danas uspeo da procitam tvoj PM upucen meni IZVINJENJE ZA HRABROST, ALI SADRZAJ!!!!! Mislim da si jako preterao, ali posto je sve gotovo pokusacu da zaboravim. Cinjenica je da ni ti ni ja ne poznajemo jedno drugo da mozemo da se "castimo " takvim recenicama i pored svega mislim da ljudi (ovde ubrajam i tebe i mene) na ovom forumu imaju pametnija posla od citanja ovih gluposti.
SHOW MUST GO ON....
@djole 970 Jako mi je zao sto to cujem ali te potpuno razumem. Ne znam tacno o kojoj se zemlji radi ali bezi dok mozes. Na zalost ovde uspevaju ili potpuni mazohisti ili ludi ljudi, za normalne nema mesta

....Isreno se i ja razmisljam da promenim planove, ovde stvarno ne funkcionise nista, a posebno ako treba da investiras toliko novca...jako rizicno.Srecno.