View Single Post
Old 05-05-2005, 09:34 PM   #8
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Ma Miltone, niko te nije ispra?io! Fakat je te?ko putem internet foruma izraziti u postu suprotstavljeno mi?ljenje, a da nalikuje na normalan razgovor, da je ovo real life ti bi video moj izraz lica, ?uo boju glasa i znao da se ne sva?am sa tobom, nego da eto, samo pri?amo. Kako bi forumi funkcionisali ako niko ne bi smeo da suprotstavi mi?ljenja jer se svi odmah uvrede Ja se poku?avam pomagati sa gomilom smajlija, ali izgleda da ljudi ne obra?aju uvek pa?nju na to.

U svakom slu?aju, sada kada si bolje objasnio sebe, kapiram logiku kojom ti ide?. Ono ?to je za ve?inu ljudi gotov miks, to je za tebe postavljen projekt u Cubase-u, a umesto da u nekom odvojenom projektu radi? mastering, to radi? na insertima master izlaza. Dodu?e ako bi ?eleo nekome da po?alje? ili odnese? na mastering pesme, kao ?to gomila ljudi radi, opet bi morao da prvo smiksa?, ali to tebi nije frka, ako sve zavr?ava? kod sebe. U svakom slu?aju ja i dalje ne bih mogao da se sna?em i ne?to smiksam a da mi je bilo ?ta ?to krupnije uti?e na zvuk stavljeno na izlaz, a i ne ?elim da dobijem gotov proizvod, ve? gotov miks koji ?e mo?da neko drugi masterovati, ko o tome zna vi?e od mene.

U svakom slu?aju, nemoj nas do?ivljavati kao da smo protiv tebe, samo opu?teno i u?ivaj ovde na forumu
Dushan_S is offline   Reply With Quote