DRagi Moritz,
vidjela sam ono sa djevojkom. Istina. To je vjerojatno bila Maxova reakcija jer se uvrijedio. No, zaista, nije u redu tako sto od nikoga. Malo ste se izmacevali... sad bi trebali biti ok. Sto mislis?!
Ove tvoje poruke nece biti izbrisane. Ja nisam ta koja prakticira brisanje poruka (a mislim da nisu ni drugi admini na nasem forumu). Neka ostanu. One su tvoje misljenje.
Sto se Maxa tice. Nije on moj ucitelj.

On je jedan od vrlo vrijednih clanova ovog foruma. Ne kazem da i ti ne bi mogao biti (ako vec nisi)... jednostavno on je to vec sada. Da li zasluzeno ili ne, stvar je nase procjene. Tko zna, mozda i grijesimo, ali vecina nas voli citati njegove postove i cuti njegovo misljenje. A naravno da svi mi, ljudi kao ljudi, koristimo tudje savjete onda kad potvrduju nasu namjeru. Znaci, ionako dalje radimo po svom. Ipak smo mi muzicari.
Uzivajmo dalje ovdje zajedno! I ne ljuti se na moju opomenu. Moram reagirati na takve stvari.
Kao sto rekoh... stvarno svi imamo pravo na izrazavanje svog misljenja! Ovaj forum nije "jednobojan"... Samo je vazno da nikoga pritom ne omalovazavamo jer onda je teze nasem malom raju da ostane pozitivan.
I to je to. Razumijem zestinu i intenzitet i afekt u ljudima jer i sama "bolujem" od takvog temperamenta i lakse je reci nego uciniti... i ne biti takav. Ali probajmo!
Pozdrav!
Anita