Draga ANITA
1) Ako si vec krenula da pricas o uvredljivim tonovima prvo pogledaj sta tvoj ucitelj MAX pise na drugim postovima. Ja nikoga nisam vredjao nego sam govorio istinu a meni je jako zao sto istina boli. Kas smo kod vredjanja pogledaj sta je MAX napisao na postu PRO TOOLS NEWS ISPOD ZITA pa mi onda drzi predavanja!!!
2 ) Tacno, postoje clanovi od kojih zaista moze da se nauci i zbog takvih sam ovde, ali MAX nije sigurno jedan od njih, ako si nesto uspela da naucis od njega lepo ali nivo MAXovog znanja je za mene diskutabilan, cak da stavim na stranu njegovo znanje samo arogantno ponasanje i davanje sebi za pravo da ne pozvan moze da nekome deli savete je za mene vise nego dovoljno da nekoga ne cenim
Neko ko nema hrabrosti da ostavi PM koju je poslao nego je umesto toga ukloni (sve sto sam uspeo da vidim jeste da je poruka bila od g. MAXa) koji se vec pokazao u prepravljanju poruka (brisanju celih ili delova poruka) sto je po meni jako ne kulturno.
3 ) Mislim da posle njegovog posta da treba da nadjem devojku nema mesta diskusiji o izvinjavanju