View Single Post
Old 03-05-2005, 12:18 PM   #39
Bambino
Member

Quote:
Originally Posted by Ivan
Quote:
Originally Posted by Boskovic
Quote:
Originally Posted by Bambino
I ja sam od pre 15 dana postao vlasnik aktivnih Alesis-a m1 mk2 posle Genelec-a 1029A i prezadovoljan sam! Mislim da vrede 2x vise od cene koliko kostaju.Konacno cujem sve tri dimenzije snimka ( sirinu, dubinu i visinu) i svidja mi se sto dobro rade i na maloj snazi i u ne bas idealnoj podrumskoj prostoriji u kakvoj radim.Mislim da treba 3x vise novca uloziti da bi se napravio vidan pomak u kvalitetu.Moji ljubimci su Dynaudio BM6A ali dok ne skupim novac slatko cu da se naradim na Alesis-u.
Znachi zadovoljniji si sa Alesisima?
Pa rekao sam da radim u podrumskoj prostoriji tako da sa 1029A sa wooferom 1091 nikad nisam bio nacisto po pitanju basova jer mi je taj woofer stalno pravio problem sa basom.Genelec trazi da se malo odvrne a onda moji ukucani ne mogu da spavaju tako da sam za moje potrebe i uslove zadovoljniji Alesisom ali posto ti Boskovicu imas 1030A to je nesto drugo.To su moji sledeci monitori.Ili mozda Dynaudio BM 6A.Voleo bih da mogu ta dva monitora da uporedim.Genelec 1030A sam slusao i radio na njima i odlicni su a ove druge bih voleo da cujem.Pozdrav za Studiotonca
Bambino is offline   Reply With Quote