Quote:
Originally Posted by ANITA
Sto sam dva puta poslala?! :oops: Oprosti.
Zvizdanje ispeglano zvuci? Mozda zbog chorusa? Malo sam ga dodala.... Mogu i maknut. Daj please pojasni mi sto ti znaci "ispeglala" da vidim na cem da poradim ak treba?
|
Na po?etku se ose?a onako, ne mnogo, ali tamo, onaj visoki ton u 11 sekundi i posle njega, zvu?i kao da je sample. Tj, kao da si se zanela ispravljaju?i i previ?e na?timovala, ili postavila jako kratko vreme (zaboravio sam ime parametra) na autotuneu pa on prerano po?inje da ispravlja. Svi zvi?duci imaju sli?an atak, jako kratak, nema ulaska u ton "od dole" tj sa ni?ih tonova ?to se ?esto de?ava kada zvi?dimo, nema vezanih, legato tonova, svaki zvi?duk je koliko prime?ujem odvojen, nema sitnih nesavr?enosti koje daju prirodnost zvi?danju.
Nemoj pogre?no da me shvati?, ne zvu?i lo?e, nego jednostavno meni ba? zvu?i kao da si usemplovala jedan jedini zvi?duk ili eventualno dva, ubacila u sampler i odsvirala na klavijaturi. I to je tako?e ok, sve zavisi kakav rezultat ?eli?.
Quote:
Drago mi je da ti se svidaju moji vokalcici.... Tek sam nedavno odlucila "ispustiti" glas... ustvari me Sandro ohrabruje u tom smjeru najvise. Ali radi mog perfekcionizma cesto odustanem od te ideje jer pjevat ne znam savrseno (ni blizu.... ne govorim o intonaciji, nego punoci..)... no dobro, bla bla.
|
Instrumentalistima je te?ko da pevaju, nemaju onaj ose?aj kontrole nad instrumentom vezano za glas i to ih frustrira, pazi kad te potpuno razumem. Najgore mi je verovatno i ?to u glavi ima? ta?nu, prefektnu zamisao ?ta bi ?elela da uradi? sa glasom a on te ne slu?a. Ako na to misli?, ?esto sam se tako ose?ao
Kod glasa je jako bitan senzibilitet kao i boja glasa, a za to ti ne treba tehnika. Ovde u ovom mp3 ise?ku, ba? mi je lepo legla tvoja boja, i plus ti vokali mo?da mogu ponegde i ja?e u miksu, samo po sebi zvi?danje-fu?kanje je deja-vu, eksploatisano je ve? poprili?no, pa je dobro da nije jedino nosilac melodije nego ima? i vokale.
Da ne pametujem ja tu dalje

, svi?a mi se ovo par?e muzike