Quote:
Dakle Max, evo moje kratke recenzije, ponavljam, bazirane na sopstvenom i misljenju ljudi ciji rad cenim.
|
Hvala , super je bilo cuti tvoje misljenje ( sa kojima se u principu slazem ) . To su stvari koje je uvek korisno procitati .
Ima li jos neko misljenje ili uporedbu eq ?
Quote:
Uad Pulteci, topli, analogni filing, vrlo komplikovani za upotrebu. Koristim ih na vecini "kriticnih" instrumenata (kick, dobos, vokal, gitare, itd...) da bih dobio analogni filing.
|
Sa time se jedino ne slazem , uzasno je prost i muzicki . I meni jednostavno uuuuveek dobro zvuci
Quote:
Uad Pulteci, topli, analogni filing, vrlo komplikovani za upotrebu. Koristim ih na vecini "kriticnih" instrumenata (kick, dobos, vokal, gitare, itd...) da bih dobio analogni filing.
|
Ajde posalji par istih wav ova pa da cujemo .... posalji ono gde je razlika najveca u korist hydratone a
Quote:
moje kratke recenzije, ponavljam, bazirane na sopstvenom i misljenju ljudi ciji rad cenim.
|
Bitno je TVOJE misljenje .... stvari iz prve ruke .... to je uvek najvrednije iskustvo
Quote:
Ne bih zeleo da se sad nastavi rasprava tipa sta je bolje DSP ili Native.
|
Misli da o tome niko i ne razmislja . Poenta je naci sta je NAJBOLJE , za ostalo ..... koga briga . Karticu uvek mozes prodati ( evo ja sam zainteresovan

)
Quote:
Uad Precision EQ, topao, malo prljavstine, daje analogni filing, priciznost u ovom slucaju nije od nekog znacaja. Koristim ga za mastering i za grupe.
|
Daj mu jos jednu sansu ..... ja jesam ..... i nisam se pokajao
izvinjavam se :oops:
Pozdrav