View Single Post
Old 29-04-2005, 06:37 PM   #20
Max
Pro Member

Quote:
Dakle Max, evo moje kratke recenzije, ponavljam, bazirane na sopstvenom i misljenju ljudi ciji rad cenim.
Hvala , super je bilo cuti tvoje misljenje ( sa kojima se u principu slazem ) . To su stvari koje je uvek korisno procitati .

Ima li jos neko misljenje ili uporedbu eq ?

Quote:
Uad Pulteci, topli, analogni filing, vrlo komplikovani za upotrebu. Koristim ih na vecini "kriticnih" instrumenata (kick, dobos, vokal, gitare, itd...) da bih dobio analogni filing.
Sa time se jedino ne slazem , uzasno je prost i muzicki . I meni jednostavno uuuuveek dobro zvuci

Quote:
Uad Pulteci, topli, analogni filing, vrlo komplikovani za upotrebu. Koristim ih na vecini "kriticnih" instrumenata (kick, dobos, vokal, gitare, itd...) da bih dobio analogni filing.
Ajde posalji par istih wav ova pa da cujemo .... posalji ono gde je razlika najveca u korist hydratone a

Quote:
moje kratke recenzije, ponavljam, bazirane na sopstvenom i misljenju ljudi ciji rad cenim.
Bitno je TVOJE misljenje .... stvari iz prve ruke .... to je uvek najvrednije iskustvo

Quote:
Ne bih zeleo da se sad nastavi rasprava tipa sta je bolje DSP ili Native.
Misli da o tome niko i ne razmislja . Poenta je naci sta je NAJBOLJE , za ostalo ..... koga briga . Karticu uvek mozes prodati ( evo ja sam zainteresovan )

Quote:
Uad Precision EQ, topao, malo prljavstine, daje analogni filing, priciznost u ovom slucaju nije od nekog znacaja. Koristim ga za mastering i za grupe.
Daj mu jos jednu sansu ..... ja jesam ..... i nisam se pokajao

Quote:
a sonalksis eq?
izvinjavam se :oops:

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote