Quote:
Ba? zbog tog etno dijela i svje?ine koju daje pjesmi .
Osobno mislim da je 30 sekundi ipak premalo za i?ta izre?i skladbom.
Mogli su to dignuti barem na minutu
|
Pa verovatno bi bilo te?e za pregledati i oceniti. Ali ima tu i druga stvar, ako je neko zaista dobar, 30 sekundi je dovoljno, neke od najboljih solo deonica traju jo? i manje
Naravno, ?alio sam se, mada u svakoj ?ali ima pola zbilja.

Ja ina?e volim sumanuta me?anje navodno nekompatabilnih stilova, tako da za mene ne bi bilo ni?eg lo?eg u black death grind dead folk mix-u Michael Jackson-a, na primer
Quote:
Nego kako si snimao ovu solo gitaru?Softver, POD, ili poja?alo +mikrofon?
?ini mi se da je direkt. Valjda POD...
|
POD, izme?u ostalog i da se oduprem isku?enju

, kada snima? direct ima? clean ton gitare koji je lak za editovanje a da se ne ?uje da je dirano pa sam po?eo ?esto hvatati sebe kako odsviram ne?to iz tri take-a i posle editujem gre?ke

POD mi je malo ulickan, to me nervira, Amplitube je malo siroviji, i ovako solo vi?e mi li?i na ozvu?eni amp, ali ima taj neki odvratak krckav momenat u karakteru, neko na K-V-R-u je svojevremeno obrazlo?io kako se u stvari radi o vrlo ?ujnom aliasingu. Guitar Rig mi ok zvu?i u matrici za neki ritam i celan ali ne mogu da ga nateram da mi je lep ose?aj dok sviram, nekako se ?udno pona?a.
Snimao sam ja ve? vi?e puta sa POD-om (i to stari pod, prvi) u studiju na albumima koji su "ozbiljni", sve je u redu, ako gitara nije dist koji je u prvom planu, mada je i to mogu?e re?iti pametnim nasnimavanjem. Tra?i malo posle igranja sa EQ-om, ali i dalje mislim da je mnogo upotrebljiviji nego amplitube ili guitar rig. Mojih 50 cents