Quote:
Takmi?enje je upravo zatvoreno, ne znam da li si stigao da ubaci? ne?to... Ja sam bio dosledan, pripalio sam Acid i snimao u njemu iako ga ne volim ina?e, ba? fore radi, bilo mi glupo da varam. Uzeo neke loopove kao podlogu na licu mesta...
|
Uh sad sam skinuo ove samplove.O?ekivao sam da se mora raditi uz neki techno ili sli?an loop hehehe
Od ovih stvari mi je najzanimljivija just blue, onako pomalo je jazzerska a i lijep mi je kraj.
Ovo druge finese sam ve? ?uo na tvojim samplovima, ?to sa sitea, ?to sa linkova na forumu

Mislim na ovakav stil sviranja rock/metal sola.
Od svega ovoga mi se vi?e svi?a onaj jedan stariji sample, pomalo etno ?tiha,ona kombinacija GR-a, amplitubea i pod-a.
Ba? zbog tog etno dijela i svje?ine koju daje pjesmi .
Osobno mislim da je 30 sekundi ipak premalo za i?ta izre?i skladbom.
Mogli su to dignuti barem na minutu
Quote:
mo?e? postati glavni za black death grind dead folk remixe na celom sajtu
|
Ovo ?u shvatiti kao ?alu
Quote:
Kad ?e? da renovira? sajt da ?ujem ?uveni Death Of Folk?
|
A nemam pojma, problem je u trenutno nestabilnom ?lanstvu, pa sam im rekao il odlucite ?to o?ete pa se uozbiljite ili ja ode dalje solo sa bandom.
Ma imam ne?to drugo u glavi ali otom potom, valjda cu kroz nekoliko mjeseci to ostvariti pa da razmijenimo bannere .
Quote:
Eto MD (A to je za Metal Defender, kako ku?im) je spontano naleteo u pravom trenutku Very Happy Wink
|
Ma vraga slu?ajno

gledam ja svaki dan ovaj forum nekoliko puta ali sam eto zaboravio ?ifru pa se nisam mogao logirati.Danas sam isprobavao 5 mogu?ih mailova kojima sam se registrirao i tra?io slanje izgubljenog passworda i eto me opet nazad
P.S.
Nego kako si snimao ovu solo gitaru?Softver, POD, ili poja?alo +mikrofon?
?ini mi se da je direkt. Valjda POD...
Mislim da ni Zvin?i? a ni Sickboy nemaju previ?e vjere u direkt recording i softver pa bi bilo dobro da ih razuvjeri?

[/quote]