View Single Post
Old 28-04-2005, 01:06 AM   #14
MD
Senior Member

MD's Avatar

Quote:
Takmi?enje je upravo zatvoreno, ne znam da li si stigao da ubaci? ne?to... Ja sam bio dosledan, pripalio sam Acid i snimao u njemu iako ga ne volim ina?e, ba? fore radi, bilo mi glupo da varam. Uzeo neke loopove kao podlogu na licu mesta...
Uh sad sam skinuo ove samplove.O?ekivao sam da se mora raditi uz neki techno ili sli?an loop hehehe
Od ovih stvari mi je najzanimljivija just blue, onako pomalo je jazzerska a i lijep mi je kraj.
Ovo druge finese sam ve? ?uo na tvojim samplovima, ?to sa sitea, ?to sa linkova na forumu Mislim na ovakav stil sviranja rock/metal sola.

Od svega ovoga mi se vi?e svi?a onaj jedan stariji sample, pomalo etno ?tiha,ona kombinacija GR-a, amplitubea i pod-a.
Ba? zbog tog etno dijela i svje?ine koju daje pjesmi .
Osobno mislim da je 30 sekundi ipak premalo za i?ta izre?i skladbom.
Mogli su to dignuti barem na minutu

Quote:
mo?e? postati glavni za black death grind dead folk remixe na celom sajtu
Ovo ?u shvatiti kao ?alu

Quote:
Kad ?e? da renovira? sajt da ?ujem ?uveni Death Of Folk?
A nemam pojma, problem je u trenutno nestabilnom ?lanstvu, pa sam im rekao il odlucite ?to o?ete pa se uozbiljite ili ja ode dalje solo sa bandom.

Ma imam ne?to drugo u glavi ali otom potom, valjda cu kroz nekoliko mjeseci to ostvariti pa da razmijenimo bannere .

Quote:
Eto MD (A to je za Metal Defender, kako ku?im) je spontano naleteo u pravom trenutku Very Happy Wink
Ma vraga slu?ajno gledam ja svaki dan ovaj forum nekoliko puta ali sam eto zaboravio ?ifru pa se nisam mogao logirati.Danas sam isprobavao 5 mogu?ih mailova kojima sam se registrirao i tra?io slanje izgubljenog passworda i eto me opet nazad

P.S.

Nego kako si snimao ovu solo gitaru?Softver, POD, ili poja?alo +mikrofon?
?ini mi se da je direkt. Valjda POD...

Mislim da ni Zvin?i? a ni Sickboy nemaju previ?e vjere u direkt recording i softver pa bi bilo dobro da ih razuvjeri? [/quote]
MD is offline   Reply With Quote