Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Kao ?to i sam zna?, oti?i tek tako napolje trbuhom za kruhom nije ba? jednostavno.
|
Naravno da nije... Samo kad je potencijal poput tvog u pitanju je ipak mrvu lak?e valjda...

U me?uvremenu, uvik mo?e? za "d?eparac" radit ko studijski muzi?ar.
Quote:
Pazi, drago mi je da ti se svi?a svirka i da si na?ao da je interesantna, kad ima? vremena svrati na www.milking-rosewood.com , za sad sam oka?io samo jedan instrumental, nikako da se vremenski organizujem da dodam jo? ne?to.
|
Aj ba? ?u pogledat.
Quote:
Kakva je scena kod vas (vidim ti HM potpis )
|
Lo?a, o?ajna...

Nama stvarno fale likovi poput va?e bra?e Rogo?i?, entuzijasti koji ?e iskreno, bez niskih pobuda gurat scenu. Ono ?ta rade u United Forcesu i Full Metal Jacketu je smije?no i bezvezno. Bendovi se na svakom koraku crne i zapinju noge jedni drugima, svak te gleda prevarit, a svirku van vlastitog grada je dosta zeznuto sredit.
?ta bi dao da imamo REX/MEX i takve u?ivljenike, hijao...
Quote:
pri?ao sam sa jednim momkom iz Hrvatske, gitarista, i on je bio poprili?no nezadovoljan.
|
Kako se zove, di svira?
Quote:
Ima li neki sajt koji bi bio informativan u tom smislu
|
Slabo... Ima?
www.cmar-net.org, ali su vi?e usmjereni ka prepisivanju metal vijesti sa drugih sajtova nego guranju doma?e scene.
?alosno...
Evo ti Stimulans :
www.truemetal.org/stimulans
To ti je moj bend i da nije zanimljiv ne bi ni svirao u njemu.

Snimke koje mo?e? skinit sa sajta su lo?eg zvuka, sad se zavr?ava nova snimka, koja ?e puno bolje zvu?at.
Od ostalih bendova...Iskreno, jo? nisam ?uo doma?i bend koji bi vrtio u Winampu ili CD playeru, jer mi se posebno svi?a itd. Ima ih dosta, najvi?e death ili black usmjerenja. Dosta hvale E.N.D., Forlorn Legacy, Death Of Folk, Nailed, pa ti sad vidi...
Quote:
neki zanimljiv instrumentalista (osim ?imeta, naravno )
|
Takvog tek trebam ?ut...