View Single Post
Old 27-04-2005, 01:48 PM   #6
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Nego, koliko vidim tra?i se da se uploada 30 sekundi vlastite muzike, a ne soliranje preko iste podloge? Onda bi moga i ja ?tagod uploadat, imam takvih gluposti po disku, samo nije ostalo jo? previ?e vremena
Pa ne verujem da ?e? pro?itati ovaj reply pre isteka roka no?as, ali fora je (a i pi?e tamo) da je snimljeno u Acid-u. Ja sam uglavnom uzeo neke loopove i pi?io preko toga. Naravno ako uzme? neki svoj postoje?i solo i napravi? da je pratnja ispod loop-alike kao da si je pravio kopiraju?i partove, te?ko da ?e eko mo?i da doka?e da to nisi napravio u ACID-u

Quote:
Na Animalysis se vidi da ti sig nije slu?ajno tu
Svirao sam ponekad for the love of god sa bendom kao instrumental, mada Vai-a nikada nisam ne?to detaljno skidao. Volim ga, ali rastao sam na Satrianiju i Halenu vi?e nego na njemu.

Quote:
Najvi?e mi se svidila Just Blue, definitivno.
Da ti pravo ka?em i meni, i verovao ili ne, za nju mi je trebalo i najvi?e vremena. Kao i obi?no, najte?e je odsvirati ne?to ?to je jednostavno a da bude fokusirano i ima svoju pri?u. Odsvirao sam gomilu take-ova dok nisam smislio ?ta ?u ta?no da snimim.

Quote:
?ek, pa ?ta ti radi? u Srbiji jo? uvik?
Misli? da ja znam?
Quote:
Ajde vanka ?ovje?e, nemoj tu trunuti.
Ako je Damir ?imi? mogao napravit karijeru u SAD i imat sponzorstvo DiMarzija, ne vidim za?to ti to ne bi mogao. U ovih par clipova si mi zanimljiviji od cijelog njegovog koncerta kojeg sam nedavno odgledao... Tehnika je odli?an alat, samo ?teta ?ta sam tolika ljen?ina pa ne vje?bam
Kao ?to i sam zna?, oti?i tek tako napolje trbuhom za kruhom nije ba? jednostavno. Pazi, drago mi je da ti se svi?a svirka i da si na?ao da je interesantna, kad ima? vremena svrati na www.milking-rosewood.com , za sad sam oka?io samo jedan instrumental, nikako da se vremenski organizujem da dodam jo? ne?to.

Kakva je scena kod vas (vidim ti HM potpis ), pri?ao sam sa jednim momkom iz Hrvatske, gitarista, i on je bio poprili?no nezadovoljan.
Ima li neki sajt koji bi bio informativan u tom smislu, neki interesantan bend, neki zanimljiv instrumentalista (osim ?imeta, naravno )
Dushan_S is offline   Reply With Quote