View Single Post
Old 27-04-2005, 01:41 AM   #14
Max
Pro Member

Ooohhhh ....ne ne ne ....nije prosao neopazeno ....cekao sam ga tri meseca pre nego se pojavio ...... nemoj da me shvatis pogresno super je to stvar ...... nego postoji nesto kod mene npr kada nesto odlicno radi a sporo .... JA jednostavno ne postizem dobre rezultate sa time .....

U pocetku sam Ivanu pricao kako ne treba da uzimamo Precision eq ..... jer sam probao demo i uopste me nije odusevio ....posle tri meseca sam tek poceo da dobijam dobre rezultate sa njim i tek sad mi je jasno da ni sa jednim drugim eq .... ( pa u mom slucaju cak ni sa hydratoneom ) ne mogu postici ono sto ja hocu ...... samo sam na to mislio ...... kvalitet Hydratone a je neosporan .....

Sa druge strane moram da te pitam ....... kako ti ne pises o npr Pultecu pro ili toliko hvaljenom Sony ju ....?

Voleo bi cuti tvoje misljenje o navedenim eq ovima ..... mozda cak i uporedbu .......

To bi vec bilo zanimljivo procitati ....... naravno sa obrazlozenjem

Evo npr Sony oxford : Cambridge : Pultec pro : Hydratone : URS : Precision EQ : Voxengo Harmony eq : PSP mastering eq ....... to su po meni a i mnogima najbolji eq ( primecujes li da su 3 sa UAD a ..... to tek sad vidim ..... sto znaci da ova karta pore comp ova ima i definitivno kvalitte eq .....to sam tek sad primetio kad sam ih ovako stavio na gomilu ) pa bi bilo dobro uporediti ih ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote