Patalo je moj idol! razumemo se

pazi nije uopste lako biti treca generacija familije koja se 'uspesno' bavi ovim poslom (da kucnem u monitor).
No, ja se iz petinih zila trudim bar jos malo da izdrzim u ovoj vec unapred izgubljenoj bitKi protiv bezdushnih preeditovanih i autotune-ovanih, mrtvih pesama...a onda posle u kuvare

Ja to obicno volim da formulisem na ovaj nacin - dovoljno sam mlad da kazem "Nee zasto nisam sejvirao projekat", a opet dovoljno mator da kazem "snimao sam na traku" za sta sam pre svega zahvalan mom caletu koji me je od najranijih nogu (4. godine) vucarao po studijima u kojima sam provodio x sati (na njihovu srecu ili nesrecu)...
U medjuvremenu sam zavrsio fakultet u struci (jos malo pa magistriro), postao poslednji mohikanac trake i konacno uradio nesto po tom pitanju (za razliku od ostalih kolega koji samo uzdisu), usnimio producirao miksao par ozbiljnijih projekata, nemam vise nikakve iluzije, tabue i strahoposhtovanja prema industriji i u potrazi za "ONIM NEBESKIM SOUNDOM" koketiram svojevoljno izmedju njujorka i majke srbije, u kojoj sam ako se nevaram jedini zvanicni operater pro tools-a...
a vi kako 'te?