22-04-2005, 09:43 AM
|
|
Super Moderator
|
Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Quote:
Originally Posted by dr.Ru
da, OK, nije vazno da li je 1.5 ili 12ms, vazno je da radi posao. Sada sam shvatio poentu zapinjanja pri prvom pustanju, posle sve ide odlicno. Recimo, drzacu radnu latencu na 6ms, mislim da je to u redu, i za CPU i za VST
|
Diviner je lepo objasnio celu stvar.
Ina?e, da li ima? u aran?manu puno raznih NI kompakt baziranih VST instrumenata? Primetio sam da neki od tih instrumenata (sam plug-in) ne rade ba? najbolje, i da ponekad prave probleme (?ale se ljudi napolju po forumima), pa ako je ovo slu?aj mo?e? i da poku?a? da iz jedne instance Kontakta otvori? sve presete iz tih biblioteka koje koristi?, razbaca? ih po midi kanalima i to ti je to. A bi?e ti i uredniji mikser.
Tako?e, ako ima? veliki ram, a Kontakt instrumenti koje koristis u kompoziciji nisu toliko veliki, mo?e? poku?ati da isklju?i? DFD u Options-u i u?itati ih direktno u memoriju, tako definitivno ne?e? imati krckanje 
|
I ovo je potpuna istina. Meni se upravo ovo desava i to se manifestuje povremenim prekidanjem zvuka bez obzira koji se put pusta stvar. Moracu ovaj tip odraditi !!!!
Inace Dushane, diviner je mama za kolace
|