View Single Post
Old 20-04-2005, 07:46 AM   #25
MilTon
Member

Na zalost, u vrlo zahtevnim projektima, i meni se javljaju kojekakve recenice o preopterecenju. Ja imam 2 Pulsara2 i Lunu, tako da nafuram dosta toga, ali najvece probleme mi pravi p100. Bez obzira da li mi je dsp metar na pola, cesto mi izbaci poruku, ali uz mogucnost optimizacije projekta, pa se desava da optimizacija resi problem. Inace, konfiguracija sekvencer masine mi je Asus P4C Deluxe, P4 na 3GHz (oc 3.2), 2 GB memorije, 2 serial ATA i dva IDE diska, itd... i bilo je dosta zezanja dok je nisam namestio da sljaka bez problema. A moje iskustvo (veoma dugo) sa Creamwerom je da ipak nije tako osetljiv na IRQ sharing. Ja na primer, pored navedenih kartica, u istoj masini imam i UAD i TC Powercore, instaliran XP u APIC modu, sherovanja koliko volis, ali sve radi besprekorno, uz uslov da se instalira XP sa iskljucenim HT u biosu. Ocigledno da p100 jos uvek nije optimizovan kako treba. Zeljno ocekujem neki update.
Uzgred, ima li neko da mi objasni sustinsku razliku izmedju Asio 1 i Asio 2 standarda, u kontekstu samog zvuka. Ako tu razlike nema, ima li svrhe koristiti ASIO2, koji je kod mene u default projektu?
MilTon is offline   Reply With Quote