@Max
Auuu... pa ja sam stvarno van koloseka, nisam upucen ko si ti...to mi je propust u zivotu!!! Niko ovde nije napadao Colora nego je bila vatrena diskusija oko PT, druga je stvar sto si se primio na moju recenicu o dvojici koji znaju i koji su MEDJU NAJBOLJIMA , MEDJU !!! posto ocigledno nisi dobro procitao.I sad mi treba da padnemo u trans sto je tebe Vlado pitao jesi li ti taj!?. Bitch te je pitao da se predstavis svima i da kazes sta si to sve radio i kakvo ti je iskustvo a ne Ime i Prezime, za slucaj da nisi shvatio.
@Color
Licno apsolutno nemam nista protiv tebe ili tvojih komentara, na kraju krajeva svi smo tu zbog toga da damo neki svoj sud o necemu. Moja mrznja prema PT , moram da priznam, nekada ode predaleko, ali sustina onoga sto je pokusavam da kazem da postoje bolje alternative u odnosu na PT i tu je cela prica. Zvuk za film je jedna deilkatna tema koja bi mogla da zasluzi poseban deo na Rumski forumu. Ima jako dobrih ljudi u poslu zvuka za film kod nas ali ne treba ici sujetom i egom kada komentarisemo tudj rad nego objektivno.....pouzdano znam da su mnogi filmovi upropasceni prilikom transfera na 35cu iako su bili jako dobro pripremljeni u finalnom miksu....znaci nije sav problem u ljudima koji se bave zvukom.
P.S. inace ne volim Sinalko