Thread: Sille - Flaying
View Single Post
Old 14-04-2005, 11:58 PM   #3
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

E, sad, aj budi pametan, pa reci da bude konstruktivno, a da ne bude "spustanje"...
Odnosi:
Tih loop, preglasan synth pad, preglasan dist (onaj sto se sporadicno pojavljuje)
Izbor samplova:
Prilicno los. Loop iz Reasona (cini mi se da jeste, iako nisam bas najbolji poznavaoc Reason-a), potpuno sirov... Dist koji se sporadicno pojavljuje je toliko los da cak uvek na prvom tonu zafercera na istom mestu kad ode u onu polu-foniju.
Tematski:
Deluje OK ta motorika u basu, harmonija nije bas inventivna i slusali smo je milion puta u slicnim muzickim ostvarenjima. Dobar momenat je kad udje hammond, ali onaj preglasan dist loseg zvuka to pokvari. "Gitara" koja potom sledi ne bi bila losa da je stvarno svirana. Tematski stvarno nije to lose do samog kraja kada se pojavljuje neka tema niotkuda i ne kaze nista.
Moraces malkice vise da se potrudis i ulozis prave stvaralacke napore da bi to stvarno "zazvucalo". Copy-paste je zgodna opcija, ali vodi ka neinventivnosti i padu kvaliteta muzike. Generalno fali malo vise "svirke", ali posto kazes da je u pocetnoj fazi, ne bih prenagljivao sa zakljuchcima.
Nemoj da te ovaj post obeshrabri jer sam zaista imao najbolju nameru, a i narav mi je malo zajebana, pa vazim za glavnog "pljuvaca". Retko ko dobije kompliment od mene, ali to ne znaci da je jako lose, vec je meni u prirodi da od ljudi ocekujem vise nego sto oni misle da mogu u tom momentu da pruze.
Pozdrav!
Oggy is offline   Reply With Quote