Quote:
Originally Posted by Eon
Da to je jasno ali da li cujes razliku u istim snimcima izmedju pulsara i digijevih konvertera?
|
Za Digy neznam... Nisam imao prilike da poredim. Jesam, ali onaj Digy 001 i on me nije ni malo impresionirao. U Digy 002 ne sumnjam...
Sto se tice RME ADI-2 - VS. CW, RME ima bolje definisan bass i balansirane I\O, sto znaci onih +4 DB, a ima i Hi-Gain gde moze jos da sroka signal...
Razlika u kvalitetu snimka i kvalitetu preslusavanja ako oba pustis istom jacinom? 'Bem li ga... to su one trip razlike... moras da naculjis usi i da se malko navozis... Sve to treba da provere vise parova usiju. Sad... vredi li platiti toliku razliku, to je druga prica... Neznam, jos uvek nisam nacisto... ne mogu da kazem...
Sto se tice kvaliteta AD kod CW-a, kad moze onaj suludi Dalmatinac

onako da usnimava vocale, znaci da moze i da tom AD ne fali nista...
Tu je sigurno u pitanju i obrada vocala i mic i preamp itd., ali sa AD koji je los to nebi bilo moguce. Bolje bi bilo da on napise nesto o tome, ma da verujem da je trenutno prezauzet nekakvim danima klope koji se, kako sam chuo, upravo odrzavaju kod njega na Korculi
Ja sam trenutno zadovoljan svojom platformom. Jos da stigne taj prokleti UAD... i nameravam da malo kasnije uzmem neki dobar chanal strip, a uskoro, nadam se kroz nedelju do dve, Rode K2 mic...