View Single Post
Old 13-04-2005, 04:15 PM   #24
idekius
Mason

idekius's Avatar

@ Eon - Koliko znam Puretov stav o tome, Puretu se itekako svidja routing. Sto se AD\DA tice, naravno da je Digy 002 bolji... Pa i ja sam na kraju uzeo ADI-2 AD\DA, ma da ne mislim da sam time dobio neznam ni ja sta. Dobio jesam, ali da li je to bilo neophodno... hmmm... mislim da nije. Jeste bolje, ali ne drasticno.

@ Oggy - po tom pitanju sam hteo da te zvrcnem telefonom. Uradicemo mi onako kako si rekao... I meni tako vise odgovara jer je realno bolje i cistije... Samo se bojim da se ostali ne pojave sa -8, a mi sa -13.
Gajda ovih dana treba da se cuje sa organizatorima i ako sve bude kako treba, provodicemo divne sate uz pivce Ako ponovo dodje i Igor Pervic, to je tek loodo! Mnogo je dobar tip... Prosle godine se nismo odvajali tamo. Covek je blesav skroz na skroz Meni se cak i njegova pesma dopala i mislim da je zasluzio barem ulazak u finale. U svakom slucaju je bio bolji od onih likova sto su svirali na zurci posle prve veceri... neznam kako se bese zvao band.

Sto se nas tice, pesma za ovu godinu nije ni nalik onoj od prosle godine. Ovo ce biti mnogo vise pop, distorzije mozda i ne bude... Prosle godine je bila skoro heavy pesma i malo je iskakala iz koncepcije. Meni se zato i svidjala