Thread: Koja tehnika???
View Single Post
Old 12-04-2005, 02:50 AM   #5
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max
Quote:
Zato sto obradjujes wav ....... sa efektima koji su kvalitetniji ...... nemas problema sa kasnjenjem impulsa na sendovima ....

Izvini Max, da li bi ovo mogao da objasni? malo bolje?
druga stvar .... kad radis sa midijem .... i ubacis impuls .... sve krene da se raspada .... ma koliko latency da si stavio .......... jer ako radis samo sa wav om .... u Nuendu .... mozes slobodno da stavis latency na 85 ms ...... sto dodatno oslobadja komp ...... kad se sabere sa latency jem impulsa i nekih drugih efekata latency se popne na 150 ms ili jos ...... ali posto imas full latency kompenzaciju to i ne oseca tako da mozes normalno da radis .......

nadam se da sam sve objasnio .......

pozdrav
Onaj prvi deo (koji sam sklonio zbog preglednosti), je ok, normalna i logi?na stvar. Ovo ?to sam citirao, objasnio si na ?ta si mislio, ali i dalje mi je ?udno. Naro?ito sa obzirom da ?esto koristim impulsni reverb i midi zajedno u aran?manima i nikada nisam primetio da se bilo ?ta raspada. Koliko je meni poznato, latencija koju stvara impulsni reverb se ura?unava u ukupnu latenciju a midi se tako?e ravna po tome pa i on kasni koliko treba, pa kao rezultat sve svira u sinc-u? Ako misli? na interni midi, tj vst instrumente. Sa eksternim spravama nisam probao ali nikada nisam ?uo da se neko ?ali na to, tako?e. Kakvo ti se "raspadanje" doga?a kad koristi? midi i impulse?
Dushan_S is offline   Reply With Quote