Quote:
Originally Posted by ridge
Fender Stratocaster '77 usa> DMP3 > guitar rig
Recimo u amplitubu sam snimao sa presetom Stevie Ray Vaughan-a i zvuci odlicno znaci kad umiksujes sa originalom nema sanse da provalis koja je moja a koja njegova gitara,a kupio sam i gomilu preseta za amplitube i stvarno su veoma upotrebljivi.Doduse da bi amplitube zvucao kako treba covek mora dosta da zna o pojacalima kojima tezi i da provede dosta vremena isprobavajuci.Tako da ga jos istrazujem..
I da gitara ipak mnogo utice na krajnji rezultat kao i zice i nacin sviranja.
Probao sam Amplitube i sa jednom kopijom strata i sa ibanezom (neki stari custom made al la Black Beauty znaci humbuckeri) i rezultati su totalno razliciti.
|
E sorry sto izvlacim ovaj topic iz prasine ali vidim da ima jos poneko ko se igra sa sofwterskim procesorima

Elem, imam ista iskustva kao i ti sto se tice amplituba i Guitar RIg-a. Amplitube ima mnogo bolju emulaciju hiGain pojacala (najvise koristim Modern Hi gain i JCM100) i jako mi je drago da je neko skontao da kvalitet zvuka tih programa iskljucivo zavisi od harwera koji posedujete. Znaci price tipa "ma to je krsh probao sam krchi" stalno dolaze od ljudi koji prikace instrument na mic ulaz od Live-a ili ne daj Boze integrisane zvucne.
Ja od kad imam ovaj maleni Fast Track i ovu gitaru ne mogu da se odlepim od svirke i eksperimentisanja i jedino sto me koci je podesavanje prokletog EQ-a. Koje presete ti koristis? I otkud si "kupio" dodatne? Zar oni nisu free?
poz!