View Single Post
Old 29-03-2005, 09:56 AM   #75
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Tocno je ovo sto kazes. Ali ne treba iskljuciti jedno od drugog! Mozda se samo radi o tome da se dobro produciranje MOZE nauciti.... ali stvarati dobre pjesme koje imaju "ono"... s time se moras roditi. Pa se ljudi bacaju na ono sto se moze nauciti, dok cekaju "ono"...

Izvrsna pjesma sa izvrsnom produkcijom bi trebala biti nas konacni cilj! I nema razloga da jedno iskljucuje drugo.....

Ipak... ako zaista zelimo konkurirati stranom trzistu...... (ja zelim i GianFRanco zeli)..... onda svoje proizvode trebamo dogurati do savrsenstva (koje je trenutno u nasoj moci). Je ne gubim dusu time. Pjesma ima svoju magiju u harmoniji i melodiji koja je skladana npr. na klaviru, kasnije orkestrirana. Magija zadrzana. Onda se "igram" s produkcijom, nastojeci nista ne upropastiti i to je to.

?injenica je da sam ja npr. i ranije skladala "magicne" kompozicije koje imaju dusu pa ih nitko nije htio radi losih samplova i lose produkcije.....

U svemu je potrebna mjera! Ali u glazbi je potrebna teznja savrsenstvu... Mislim.. u slucaju da od nje zelimo zivjeti.
ANITA is offline