Ocu i ja nesto za Dnevnik.....
Moje interesovanje za muziku je pocelo jako rano...secam se da sam kao mali izvlacio onaj donji deo stola ali samo do pola i glumio da sviram klavir, dok je na TV isla neka muzika..moji su to primetili pa mi kupili deciju harmoniku...ne znam iz kog razloga kad sam ja hteo klavir...
Ubrzo sam je pocepao ali ne od sviranja...
Kasnije je jedna mala Yamaha doplivala u moj zivot i poceo sam da skidam pesme koje su se vrtele u to vreme...
Posle dugo godina poceo sam da sviram gitaru jer ju je svirao moj najbolji drug...em je zvucalo super, em je lepo izgledalo pred ribama...
Malo po malo napravili smo bend u kome smo svi svirali sve instrumente jer je uvek neko falio...imali smo par svirki i zezanja, i onda svako otisao svojim putem...
Posle godina i godina bavljenja raznim stvarima, zelja da sviram i "pravim nesto svoje" je sve vise rasla u meni...uvek sam svirao ali nije to to...jednog dana sam video jedan dobar kucni studio i pomislio "majko ocu i ja ovako".....
u toku razgledanja stvari po muzickim radnjama nabasao sam na Rumski i to je to...
Zanima me instrumental,ambijent, house...i mnogo toga drugog .. mislim da mogu i ne predajem se...jeste da moram da naucim Boga-Oca ali guram... 8)