View Single Post
Old 29-03-2005, 12:10 AM   #28
drums
Member

drums's Avatar

Evo i da ja napisem nesto o sebi posto je red valjda.
Sa 7 godina poceo da se interesujem za bubanj,i da ga pomalo sviram posto mi je to nasledno jer mi je otac 20 god.bio bubnjar,svirao rock i u to vrijeme imao dupli Gretsch-ov set.Nazalost 91-e smo morali da ga prodamo nekom liku koji je svirao sa Zoricom Brunclik jer nismo imali sta da jedemo.To je vrijeme kad je prava muzika pocela da umire u nasoj drzavi.Meni se racuna da sam zvanicno poceo da sviram sa 14 kad sam imao prvi nastup sa svojim bendom koji je svirao nesto izmedju rocka i heavy metala.
Sada sviram skoro sve od jazz-a do metala,u stvari sve ono sto valja,ne zelim samo da radim pod satru.
Za studio i snimanje sam poceo da se zanimam prije jedno 2 godine iz kao sto vas je dosta reklo ciste nuzde.Niko iz CG odakle sam,ne radi uzivo snimanje bubnja i svi bendovi moraju uvjek da idu nedje sa strane da bi mogli da snime bubanj i ostale instrumente.Uostalom i ja sam dosta puta isao za Srbiju da bih snimao.Inace me interesuju kompjuteri,ozvucenja mikrofoni itd,pa sam uspio da za ove dvije god dosta toga o snimaju naucim,a imam i jedog prijatelja koji mi puno pomaze.On trenutno radi kod Vlada G.u Barba studiju.On mi je glavna podrska za sve,ali i vi ste mi pomogli dosta sa vasim savjetima.
Inace sam ponosni vlasnik bubnja Yamaha Beech Custom,imam mnogo svirki iza sebe,2 albuma,i nadam se kad zavrsim studio jos mnogo toga.
ETO!!!!!
drums is offline   Reply With Quote