Evo i da ja napisem nesto o sebi posto je red valjda.
Sa 7 godina poceo da se interesujem za bubanj,i da ga pomalo sviram posto mi je to nasledno jer mi je otac 20 god.bio bubnjar,svirao rock i u to vrijeme imao dupli Gretsch-ov set.Nazalost 91-e smo morali da ga prodamo nekom liku koji je svirao sa Zoricom Brunclik jer nismo imali sta da jedemo.To je vrijeme kad je prava muzika pocela da umire u nasoj drzavi.Meni se racuna da sam zvanicno poceo da sviram sa 14 kad sam imao prvi nastup sa svojim bendom koji je svirao nesto izmedju rocka i heavy metala.
Sada sviram skoro sve od jazz-a do metala,u stvari sve ono sto valja,ne zelim samo da radim pod satru.
Za studio i snimanje sam poceo da se zanimam prije jedno 2 godine iz kao sto vas je dosta reklo ciste nuzde.Niko iz CG odakle sam,ne radi uzivo snimanje bubnja i svi bendovi moraju uvjek da idu nedje sa strane da bi mogli da snime bubanj i ostale instrumente.Uostalom i ja sam dosta puta isao za Srbiju da bih snimao.Inace me interesuju kompjuteri,ozvucenja mikrofoni itd,pa sam uspio da za ove dvije god dosta toga o snimaju naucim,a imam i jedog prijatelja koji mi puno pomaze.On trenutno radi kod Vlada G.u Barba studiju.On mi je glavna podrska za sve,ali i vi ste mi pomogli dosta sa vasim savjetima.
Inace sam ponosni vlasnik bubnja Yamaha Beech Custom,imam mnogo svirki iza sebe,2 albuma,i nadam se kad zavrsim studio jos mnogo toga.
ETO!!!!!
|